További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Rendeljen most KRAUSE termékeket, mert 20% kedvezményt biztosítunk minden, a webáruházunkban megtalálható KRAUSE termék árából!

EINHELL TE-TK 18/3 Li Kit (JS+CD+AG) akkumulátoros gépcsomag (1 x 4.0 Ah Li-ion akkuval, szerszámtáskával)

TC-JS 18 Li szúrófűrész, TC-AG 18/115 Li sarokcsiszoló, TE-CD 18/40 Li fúró-csavarozó, 1 x 4.0 Ah Li-ion akkumulátor, szerszámtáska

A termék az alábbi kategóriákban található:

Einhell 18 V -os akkus gépcsomagok

Leírás

Gazdag Power X-Change szerszámgépkészlet
 
TC-JS 18 Li akkumulátoros szúrófűrész:
  • Egyenletes működés, bekapcsolható lengő előtolás, pontos vágások
  • Szerszámok nélkül kicserélhető fűrészlap
  • Fúvófunkció a munkaterület tisztán tartása érdekében
TC-AG 18/115 Li akkumulátoros sarokcsiszoló:
  • Ergonomikus és karcsú kialakítású, könnyű sarokcsiszoló
  • 3 különböző pozícióba szerelhető pótfogantyú
  • Maximális biztonság: lágyindítás és újraindulás elleni védelem
TE-CD 18/40 Li akkumulátoros fúró-csavarozó:
  • Kétfokozatú hajtómű nagy teljesítményű fúráshoz és csavarozáshoz
  • A fordulatszám mindig a munkadarab tulajdonságaihoz igazítható
  • Ergonomikus, Softgrip borítású kivitel, LED-világítással
  • 1x 4 Ah PXC-akkuval, amelyet valamennyi készülékhez használhat
  • Einhell 45/22 táskával szállításhoz és tároláshoz
Az Einhell TE-TK 18/3 Li Kit (JS+CD+AG) gépszett nem hiányozhat az Ön hobbiműhelyéből sem! A szett tartalmazza a TE-CD 18/40 Li akkumulátoros fúró-csavarozót, a TC-AG 18/115 Li akkumulátoros sarokcsiszolót, és a TC-JS 18 Li akkumulátoros dekopírfűrészt. Valamennyi készülék a Power X-Change termékcsalád tagja, így az összes 18 V Power X-Change akkumulátor és töltő használható hozzájuk.
 
Az akkumulátoros szúrófűrész egy rendkívül sokoldalú készülék, amellyel mindig gyorsan és pontosan dolgozhat. Mivel nem kell a hosszabbítókkal bajlódnia, ezért tökéletes megoldást jelent az otthonában, a műhelyben és a garázsban egyaránt. Az egyenletes működés pontos, precíz munkavégzést tesz lehetővé. Gyorsabb vágásokhoz használja a lengő előtolást. Az univerzális befogónak köszönhetően nem lesz szüksége szerszámokra a fűrészlapok cseréjéhez. A vágás vonalának tisztán tartásáról a fúvófunkció gondoskodik. A beépített műanyag csúszóelem óvja a sérülékeny munkadarabokat.
 
Az Einhell TE-CD 18/40 Li akkumulátoros fúró-csavarozó nélkülözhetetlen segítőtárs, ha csavaroznia vagy fúrnia kell. A kétfokozatú hajtómű erőteljes fúrást, a fordulatszám-szabályozó elektronika pedig finom teljesítményadagolást tesz lehetővé. Ha nincs elegendő fény, akkor a beépített LED segítségével megvilágíthatja a munkadarabot. A készülék használata rendkívül egyszerű az ergonomikus formatervezésnek és a Softgrip borítású markolatnak köszönhetően.
 
A csiszolásra, vágásra és polírozásra tervezett TC-AG 18/115 Li akkumulátoros sarokcsiszoló kategóriájának legkönnyebb készüléke. A biztonságról a Softstart (lágyindítás) funkció és újraindulás elleni védelem, a hosszú élettartamról pedig a túlterhelés-védelem, az erős alumínium hajtóműház és a megváltoztatott légelvezetés gondoskodnak. Az egyenletes működést és a kényelmes munkavégzést a motor és a hajtómű szétválasztása, valamint a Softgrip felülettel borított karcsú, ergonomikus készülékház biztosítja. A pótfogantyút három különböző pozícióban szerelheti fel a készülékre. A gyári csomagolás tartalmaz egy 4 Ah Power X-Change akkut, egy töltőt, három fafűrészlapot, egy vágókorongot, egy lamellás csiszolókorongot, egy vágókorong-védelmet, egy bittartó dobozt és egy praktikus Einhell 45/22 táskát, amely megkönnyíti a készülékek szállítását és tárolását.
A képek csak illusztrációk!

Kapcsolódó termékek

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Graphite termékek
mprofilszerszam.hu
Bemutató videó
Einhell termékek
Topex termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393 Ft
Baumit termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció