További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Rendeljen most KRAUSE termékeket, mert 20% kedvezményt biztosítunk minden, a webáruházunkban megtalálható KRAUSE termék árából!

EINHELL TE-AG 125 CE sarokcsiszoló (vágókorong nélkül, kartonban)

Ø 125 mm, 1100 W, 3000-12000 ford/perc
Einhell Expert termék

Leírás

  • Nagyobb terhelés mellett is tartós teljesítmény a konstans elektronikának köszönhetően
  • LED-állapotjelző a maximális biztonság érdekében
  • Fémből készült lapos hajtóműegység a rugalmas munkavégzésért
  • Vékony kialakítás ergonomikus, Softgrip felülettel
  • Gyorsrögzítővel ellátott korongvédelem
  • 3 különböző pozícióba szerelhető pótfogantyú
  • Tengelyzár az egyszerű és kényelmes szerszámcsere érdekében
  • Kábelcsíptető a feltekert kábel rögzítéséhez
  • Pótfogantyúban tárolt körmöskulcs
  • Vágókorong nélkül
A TE-AG 125 CE sarokcsiszoló egy kiváló minőségű készülék, amelyet igényes szakemberek számára fejlesztettek. Használja vágáshoz, csiszoláshoz vagy nagyolási feladatok elvégzésére a ház körül, a műhelyben vagy a garázsban. A konstans elektronikának köszönhetően a sarokcsiszoló fordulatszámát mindig pontosan, a megmunkálandó anyag tulajdonságaihoz igazítva állíthatja be. A konstans elektronika folyamatosan utánállítja a beállított fordulatszámot, amely így még nagyobb terhelés mellett is állandó marad. A gyorsbeállításnak köszönhetően a korongvédelmet pillanatok alatt a munka sajátosságaihoz igazíthatja, a tengelyzár pedig egyszerű és gyors szerszámcserét tesz lehetővé. A TE-AG 125 CE robusztus, lapos, fémből készült hajtóműegysége gondoskodik a megfelelő erőátvitelről és az alacsony rezgésszintű használatról, melyek a nehezen hozzáférhető helyeken kifejezetten nagy segítséget jelentenek. A karcsú kialakítás, valamint a fő- és a pótfogantyú Softgrip bevonatú markolata rendkívül kényelmes munkavégzést tesznek lehetővé. A pótfogantyút a munkadarab tulajdonságaihoz igazítva, három különböző pozícióban rögzítheti, biztos tartást, kényelmes és biztonságos munkavégzést garantálva ezzel. A körmöskulcs a pótfogantyúban található, így bármikor elérhető. A feltekert kábel rögzítésére szolgáló kábelcsíptetőnek köszönhetően mindig rendezetten és biztonságosan tárolható. A praktikus LED-kijelzőről leolvashatja, hogy a sarokcsiszolót csatlakoztatta-e az elektromos hálózathoz; ez a funkció még tovább növeli a biztonságot. A TE-AG 125 CE készüléket vágókorong nélkül szállítjuk.
 
Műszaki adatok
- Teljesítmény: 1100 W
- Üresjárati fordulatszám: 3000-12000 /perc
- Korong átmérője: 125 mm
- Méret: 451 x 134 x 109 mm
- Súly: 2.45 kg
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Graphite termékek
mprofilszerszam.hu
Bemutató videó
Einhell termékek
Topex termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Baumit termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció