További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Rendeljen most KRAUSE termékeket, mert 20% kedvezményt biztosítunk minden, a webáruházunkban megtalálható KRAUSE termék árából!

EINHELL TC-DW 225 falcsiszoló (kofferben)

Ø 225 mm, 600 W, 6 db csiszolókorong, koffer
Einhell Classic termék

Leírás

  • Erős 600 wattos motor és minőségi fém szöghajtómű
  • Nagy csiszolótányér praktikus tépőzáras rendszerrel
  • Csuklócsapágyak a csiszolófej korlátlan mozgatásához
  • Igazodás a különböző felületekhez fordulatszám szabályozással
  • Fokozatmentesen max. 165 cm-ig kitolható szár
  • Optimális ergonómia a T-fogóval a tetőmegmunkáláshoz
  • A kefekoszorú rugós csapágyazása
  • Praktikus láb a tömlő megtörés elleni védelmére
  • Összecsukható szár a gyors összeszereléshez és szétszereléshez
  • 6 köszörűkoronggal Ø225 mm (2 x P60 / 2 x P80 / 2 x P120)
  • Szállítás praktikus szállító- és tartótáskában
Az Einhell TC-DW 225 falcsiszoló univerzális, praktikus segítő a belsőépítészetben és felújításhoz minden igényes barkácsoló számára. Az erős, 600 wattos motorral, a minőségi fém szöghajtóművel minden csiszolási feladat, pl. falak, mennyezetek csiszolása, tapétamaradvány, festék, laza vakolat stb. eltávolítása, könnyedén és gyorsan elvégezhető a szárazépítésben. A 225 mm átmérőjű, nagyméretű csiszolókorong a praktikus ragasztórendszerrel könnyen szerelhető és cserélhető. A csiszolási sebesség a különböző megmunkálandó felületekhez történő optimális igazítása a fordulatszám-szabályozóval gyorsan és egyszerűen állítható. A legjobb eredményhez és a kényelmes munkához a szárazcsiszológép 165 cm-re kihúzható, teleszkópos nyéllel és ergonomikus T-fogóval rendelkezik, így erőfeszítés nélkül végezhető a mennyezet megmunkálása is. Ezenkívül csuklócsapágy és a kefekoszorú rugós csapágya korlátlan mozgást biztosít a csiszolófej számára, hogy például létráról is a lehető legnagyobb sugarú felületen dolgozhassunk. A keletkező csiszolóport a praktikus elszívó rendszer egy további szívóegységgel (száraztisztító) összekapcsolva közvetlenül a csiszolókorongról szívja fel, így mindig tiszta, zavaró portól mentes lesz a munkahely. A munka befejezése vagy rövid munkamegszakítás után a gép stabil lábára állítható anélkül, hogy megtörne a szívócső. A gyors felszereléshez, szétbontáshoz, valamint a helytakarékos tároláshoz a csiszológép tolószára összecsukható kivitelű. A csomagot, amelyhez 6 db, 225 mm átmérőjű, P60-as, P80-as és P120-as szemcseméretű csiszolókorong (minden szemcseméretűből 2 db) tartozik a projekt azonnali megkezdéséhez, praktikus szállító és tartó táskában szállítják.
 
Műszaki adatok
- Teljesítmény: 600 W
- Üresjárati fordulatszám: 600 - 1500 /perc
- Csiszolókorong átmérője: 225 mm
- Készülék hossza: 1100 - 1650 mm
- Kábel hossza: 4 m
- Súly: 3.2 kg
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Graphite termékek
mprofilszerszam.hu
Bemutató videó
Einhell termékek
Topex termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Baumit termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció