További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Rendeljen most KRAUSE termékeket, mert 20% kedvezményt biztosítunk minden, a webáruházunkban megtalálható KRAUSE termék árából!

Gardena AquaCount öntözőfej

Egységár (darab):
Bruttó: 14.684 Ft
Nettó: 11.562 Ft
Cikkszám:
18352-20 W
Márka:
Gardena
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Öntözőfejek, öntözőrudak

Leírás

Egy gomb minden funkcióhoz
A vízmennyiségmérő mind a 4 funkciója egyetlen gombbal működtethető. Az 1. és 2. funkció a teljes vízfogyasztást mutatja, pl. naponta és szezononként. A 3. funkció megmutatja a pontos vízfogyasztást öntözésenként, a 4. funkció pedig betekintést nyújt a percenkénti átfolyási sebességbe literben vagy gallonban. A forgatható kijelző bármilyen helyzetben kényelmesen leolvasható.
 
Kíméletes öntözés
Az AquaCount Locsolópisztoly lágy locsolósugara lehetővé teszi a kerti virágágyások és az erkélyen lévő cserepes növények kíméletes öntözését
 
Egyszerű kezelés
Az ergonomikus markolatnak köszönhetően nagyon könnyen kezelhető a locsolópisztoly. A készülékbe egy reteszelő funkciót építettek be, így a vízsugár a markolat nyomva tartása nélkül is folyamatos. Ezenfelül a víz mennyisége egy kézzel könnyedén beállítható.
 
Időjárásálló
Akár hideg van odakint, akár süt a nap, az AquaCount Locsolópisztoly a fagy- és UV-állóságának köszönhetően egész évben a kertben maradhat.
 
A GARDENA AquaCount Öntözőfejjel nem csak a cserepes növényeket vagy virágágyásokat öntözheted megbízhatóan, hanem mindig szemmel tarthatod a vízfogyasztásod is. A beépített vízmérő megbízhatóan támogatja a fenntartható öntözést és ezáltal a víztakarékosságot. Növényeid örülni fognak a gyengéd permetezésnek, az Öntözőfej hátoldalán a vízáram intenzitását is szabályozhatod. Használata egyszerű, és az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően az Öntözőfej kényelmesen illeszkedik a kezébe. Használja a praktikus záró funkciót, amely engedi a kezed pihenni öntözés közben, így különösen hasznos a hosszabb öntözéseknél. A vízmérő kijelzője elforgatható, így bal- és jobbkezesek számára egyaránt kényelmesen használható, és 4 funkciójával érdekes információkat tartogat számodra. Az 1. és 2. funkció a teljes vízfogyasztást mutatja, pl. naponta és szezononként. Míg a 3. funkció az öntözési folyamatonkénti pontos vízfogyasztást mutatja, a 4. funkció betekintést nyújt a percenkénti áramlási sebességbe literben vagy gallonban. Az AquaCount Öntözőfej UV- és fagyálló, ezért egész évben kint hagyható. A GARDENA öt év szavatosságot nyújt erre a minőségi termékre. AquaCount: Kertöntözés kimért gondossággal.
 
- Fagy ellen védett: igen
- Vízmennyiség szabályozható: igen
- Vízátfolyás be/ki: igen
- Zár: igen
- Vízsugár forma: lágy sugár
 
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Graphite termékek
mprofilszerszam.hu
Bemutató videó
Einhell termékek
Topex termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Baumit termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció