További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Rendeljen most KRAUSE termékeket, mert 20% kedvezményt biztosítunk minden, a webáruházunkban megtalálható KRAUSE termék árából!

Graphite 58GE134 Energy+ 2 x 4.0 Ah Li-ion akkumulátor és duplatöltő

A termék az alábbi kategóriákban található:

Graphite akkumulátorok és töltőkGraphite akkumulátorok és töltők

Leírás

A GRAPHITE Energy+ szett: 2 db 4.0 Ah Li-ion akkumulátor, duplatöltő
 
A 4 Ah 18 V-os lítium-ion akkumulátor (58G004) és a duplatöltő (58G085) kompatibilis a GRAPHITE és a NEO összes Energy+ elektromos szerszámával.
 
2x Energy+ 18 V, Li-Ion 4,0 Ah akkumulátor (58G004): univerzális lítium-ion akkumulátor, amely számos Energy+ sorozatú szerszámhoz alkalmas. Biztonságos CE tanúsítvánnyal rendelkező patron, kapacitása 4 Ah és 18 V névleges feszültséggel rendelkezik. A teljes feltöltésig tartó töltési idő viszont körülbelül 120 perc. A töltésjelző és az elektronikus hőmérséklet- és áramáram-szabályozó rendszer nagyobb kontrollt biztosít az akkumulátor felett, és lehetővé teszi, hogy jobban megtervezze munkáját.
 
Az Energy+ dupla akkumulátortöltő (58G085) olyan készülék, amely lehetővé teszi két Energy+ sorozatú akkumulátor egyidejű töltését anélkül, hogy azok kapacitása csökkenne. A töltő 3000 mA maximális áramáramra van beállítva, és 18 V feszültségű lítium-ion akkumulátorokhoz készült. 21,5 V a töltési feszültség, a tápellátás pedig 230 V~50 Hz. A töltőnek 45 és 135 perc közötti időre van szüksége az akkumulátorok teljes feltöltéséhez (kapacitásuktól függően). Az előrehaladást egy praktikus LED jelzi, amely jelzi, hogy a készülék csatlakoztatva van a hálózathoz, a töltés folyamatban van, és a töltés befejeződött. A töltő feszültség- és hőmérséklet-szabályozó rendszerrel van felszerelve a túlmelegedés elkerülése érdekében. Ezenkívül rugalmas és robusztus, 2 m hosszú tápkábellel rendelkezik .
 
Töltési idő: 45-135 min.
Akkufeszültség: 18 V
A képek csak illusztrációk!

Kapcsolódó termékek

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Graphite termékek
mprofilszerszam.hu
Bemutató videó
Einhell termékek
Topex termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Baumit termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció